Footshop Club

PRIDRUŽI SE FOOTSHOP KLUBU. OB REGISTRACIJI IMAŠ 7€ V DOBREM, NATO PA 10% NA VSAKO NOVO NAROČILO.

SVET STREETWEAR KULTURE S KATERO BOŠ TUDI PRIŠPARAL

VSE PREDNOSTI FOOTSHOP KLUBA

Popust za 7€ ob registraciji

Vse kar moraš naredit je, da se registriraš. Za darilo boš dobil/a kupon v vrednosti 7 €, ki ga lahko porabiš za vse nakupe nad 70 €.

Dobi nazaj 10% od naročila

Vsako novo naročilo nekaj šteje, saj zanj dobiš kupon za 10% popust na izdelke po polni ceni. Kupon lahko uporabiš na vsakem naslednjem naročilu. In najboljši del je to, da ga lahko koristiš znova in znova.

Tvoj seznam želja

Če zdaj ni pravi trenutek za nakup, si izdelke lahko shraniš na seznam želja, zato da jih potem lažje najdeš. Seznam želja lahko deliš tudi s prijatelji kot inspiracijo za tvoje darilo ali pa ga uporabljaš le kot seznam stvari, ki so ti všeč.

Zgodovina naročil

Hočete slediti naročilu? Zdaj imamo opcijo "sledenja" preko katere lahko vedno sledite svojemu naročilu. Če boste hoteli preveriti status paketa, bo to zdaj možno kar preko vašega Footshop profila.

PRVI BOSTE IZVEDELI ZA POPUSTE

V registracijo so vključeni tudi newsletterji, ki pa ne bodo samo nepotrebna vsiljena pošta v vašem nabiralniku, ampak predvsem redna dobava novic in zanimivih informacij iz sveta streetweara. Poleg tega boste tudi med prvimi vedeli za naše ponudbe in razprodaje.

Kako deluje?

Ali lahko koristim Footshop Klub popust na katerem koli izdelku?

Kode za popuste, ki jih prejmete ob in po registraciji lahko uporabite tudi na izdelke s popustom! Vendar pa je ni mogoče uporabiti za blagovne znamke LEGO, Apple, Beats in Pietro Filipi.

Kako uporabim kupon, ki sem ga prejel/a pri registraciji?

Samo obkljukajte polje »Imam promocijsko kodo« in v polje kopirajte kodo za popust. Kodo najdete ali v email sporočilu ali pa na svojem Footshop profilu. Ne pozabite, da je koda, ki ste jo prejeli ob registraciji veljavna le 10 dni.

Kako uporabim kupon, ki sem ga prejel/a za prejšnje naročilo?

Samo obkljukajte polje »Imam promocijsko kodo« in v polje kopirajte kodo za popust. Po vsakem uspešnem naročilu vam bomo poslali kodo za popust. Koda bo veljavna še naslednjih 30 dni. Kodo najdete v email sporočilu ali na vašem Footshop profilu. Ne pozabite, da registrska koda velja 180 dni.

Lahko svojo kodo za popust kombiniram s katero drugo?

Kode za popust lahko kombinirate z darilnimi boni, uveljavite pa jih lahko tudi na že znižane izdelke. Vendar pa jih ni mogoče kombinirati z drugimi kodami za popuste in kuponi, kjer prejmete popust v procentih. Če želite v enem naročilu uporabiti več kod za popust z absolutno vrednostjo, se obrnite na našo ekipo za pomoč strankam.

Kje lahko najdem kodo za popust?

Kodo najdete v email sporočilu ali pa na vašem Footshop profilu

POPUST ZA 7 EUR OB REGISTRACIJI

In dodatnih 10% za vsako novo naročilo.VSE KAR MORAŠ NAREDIT JE, DA SE REGISTRIRAŠ

Hočem popust za 7€