Queens Fam

Join our Queens Fam. You'll get 8,00 € for registration and 5% back from your orders

Vse ugodnosti Queens Fam

8,00 € za registracijo

Vse, kar morate storiti, je, da se registrirate. Kot darilo boste prejeli bon 8,00 €, ki ga lahko uporabite pri nakupu 125,00 € in več.

Pridobite nazaj 5% iz svojega naročila

Vsako naročilo je vredno, saj vam za vsako oddano naročilo podarimo kupon v vrednosti 5% celotnega zneska, ki ga lahko uporabite pri naslednjem naročilu. Najboljši del? To lahko storite znova in znova.

Vaš seznam želja

Če še ni pravi čas za nakup stvari, ki vam je všeč, jo shranite na seznam želja, da nanjo ne pozabite. Nato svoj seznam želja delite kot navdih za darila ali pa ga preprosto naredite za neskončen seznam stvari, ki so vam všeč.

Bodite prvi obveščeni o prodaji

Del vaše registracije je naročnina na novice. To ne bo neuporabna nezaželena pošta v vašem poštnem predalu, temveč redna oskrba z novicami in zanimivimi informacijami iz sveta streetweara. Poleg tega boste tudi med prvimi obveščeni o različnih ponudbah in razprodajah.

Darilo za rojstni dan

Kdo si ne bi želel presenečenj? Vsako leto se lahko veselite odličnega darila iz Queensa! Dostavimo vam ga po elektronski pošti in zagotovo vam bo pomagalo praznovati vaš dan. Ne pozabite v svoj profil vpisati svojega rojstnega dne.

Postanite član VIP Queens Fam

Ekskluzivne ugodnosti članstva VIP Queens Fam

Brezplačna dostava

Vsa vaša naročila bomo celo leto pošiljali brezplačno (samo izbrani prevozniki)

Veliko darilo za rojstni dan

VIP član, VIP darilo. Ne bomo vam povedali, kaj je presenečenje. Dostavili ga bomo po elektronski pošti in bilo bo neverjetno.

Kako deluje?

BOM ZA VSAK KUPLJEN IZDELEK PREJEL KUPON?
Edine izjeme so posebne omejene kolekcije, ki jih lahko dobite le v trgovini kot del posebne izdaje.
Kako uporabim registracijski kupon?
V košarici označite polje "Imam promocijsko kodo" in prilepite kodo za popust. Kodo lahko najdete v e-pošti ali v svojem profilu Queens. Ne pozabite, da je koda veljavna le 10 dni.
Kako lahko uporabim kodo za popust, ki sem jo prejel za prejšnje naročilo?
V košarici označite polje "Imam promocijsko kodo" in prilepite kodo za popust. Po vsakem uspešnem naročilu vam bomo poslali kodo za popust. Veljala bo po izteku obdobja vračila za to naročilo (30 dni), kodo pa boste našli v e-pošti ali v svojem profilu Queens. Ne pozabite, da je koda veljavna 180 dni in da lahko z njo nadoknadite največ. 30 % skupne cene vašega naročila.
Ali lahko kodo za popust kombiniram z drugo kodo?
Kode za popuste iz naročil lahko kombinirate z darilnimi boni in jih uporabljate za izdelke s popustom. Vendar jih ni mogoče kombinirati z drugimi kodami in kuponi, pri katerih je popust v odstotkih. Če želite za eno naročilo uporabiti več kod z absolutnimi vrednostmi popusta, se obrnite na naš oddelek za pomoč strankam.
Kje lahko najdem svoj kupon?
Kupon najdeš v e-pošti ali na svojem profilu Queens.
Queens Fam social banner

Get 8,00 € off za registracijo

Zahvaljujoč podjetju Queens Fam boste prejeli kupon v vrednosti 5% celotnega naročila, ki ga lahko uporabite pri naslednjem naročilu.