#ladiesfirst

Dame na prvem mestu

V okviru ulične kulture se lotevamo novega projekta, ki ni namenjen le ženskam. Naše vrednote vključujejo svobodo, ki vključuje tudi svobodo pri tem, kaj želite nositi. Modo dojemamo kot nekaj, s čimer lahko pokažete, kdo ste. In v tem uživamo. In verjamemo, da boste v njej uživali tudi vi!

Ulična oblačila niso za ženske? Kaj?!

S tem se vsekakor ne strinjamo. Ali ste vedeli, da lahko ženske v našem portfelju izbirajo med 69 blagovnimi znamkami, od katerih imamo žensko kolekcijo? Od tega jih je 5 namenjenih posebej ženskam. Možnosti je še več, zakaj ne bi izbrali izdelkov za fante? Kar naenkrat imate na voljo 114 blagovnih znamk! Ker #menswearlooksgreatonyou. Pod tem hashtagom boste našli gibanje, ki smo ga začeli z našima Annet X in Veroniko. To je tudi eden od razlogov, zakaj nekatere kose fotografiramo na deklicah in dečkih. Ste dekle in nosite moška oblačila? Posnemite fotografijo in jo delite na Instagramu s hashtagom.

Vitka in mlada dekleta so lepša

Trditev, ki se povezuje s celotno modno industrijo, vendar ne drži več. Med našimi modeli boste našli dame vseh oblik in starosti, ulična oblačila pa ustrezajo vsem!Ne glede na to, ali tečete ultramaratone ali pa sledite motu, da je najboljši šport kava in torta, vam in vsem našim sestram želimo sporočiti - vse ste QUEENS!

Tvoja mati

Med nami ni razlik. Ni nam pomembno, ali ste pravkar diplomirali, ali ste mati na porodniškem dopustu ali pa ste že matador na svojem področju. Pomembno nam je, kaj zmorete in ali želite z nami izboljšati Queens. Zato vam ponujamo možnost dela s krajšim delovnim časom ali prilagodljivega delovnega časa. Pomembno nam je, da se ljudje pri nas dobro počutijo in imajo čas za družino in svoje hobije, zato se lahko prijavite tudi vi in celo vaša mama.

Obljube niso napake

Zanašamo se na izpolnjevanje obljub. Zato ste lahko prepričani, da mislimo resno, ko tukaj berete o vseh naših izjavah. Ne pišemo vedno o vsem, kar počnemo, vendar je vredno omeniti na primer podporo obetavnim umetnikom ali organizacijam, kot sta #holkyzmarketingu ali Women in Business. Prav tako se odločamo za različne dobrodelne projekte. V preteklosti smo pomagali samskim ženskam ali otrokom iz otroških domov. Menimo, da je treba družbi nekaj vrniti, zato poskušamo prispevati.

Kdo koplje za Queens

Verjetno ste opazili, da naš logotip sije na številnih prizoriščih, hashtag Queens pa se pojavlja na profilih, ki jim sledite na Instagramu. Sodelovanje z vplivneži je za nas nekaj več. Seveda se sprašujemo, kako stvari približati čim večjemu številu ljudi, pa tudi, ali tisti, ki so obrazi Queensa, res predstavljajo to, v kar verjamemo. Smo resnični in okoli sebe imamo skupnost odličnih ljudi.

#ladiesfirst